اخبار

قرار گرفتن سه عضو مرکز تحقیقات علوم دارویی در میان پژوهشگران برتر سال 95 دانشگاه

قرار گرفتن سه عضو مرکز تحقیقات علوم دارویی در میان پژوهشگران برتر  سال 95 دانشگاه
پژوهشگران برتر سال 95

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اسامی پژوهشگران برتر دانشگاه شامل اعضای هیئت علمی، دانشجویان ، کارکنان و افراد گروه آزاد را معرفی کرد.در این لیست جناب آقای دکتر محمد حسین فرزایی با انتشار بیشترین تعداد مقاله Q1 به عنوان دومین پژوهشگر  برترعضو هیئت علمی دانشگاه انتخاب شدند. جناب آقای دکتر  غلامرضا بهرامی بالاترین H-index  رادر میان تمامی پژوهشگران دانشگاه دارا بودند و جناب آقای دکتر علیرضا علی آبادی نیز به دلیل ارتقای قابل توجه فعالیت های پژوهشی خود نسبت به سال قبل مورد تقدیر قرار گرفتند.موفقیت یاد شده را به  این اساتید گرانقدر تبریک عرض می نماییم.

معاونت تحقیقات و فناوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه |
تعداد بازدید : ۱,۰۷۶