کسب رتبه سوم مرکز تحقیقات علوم دارویی

مرکز تحقیقات علوم دارویی موفق به کسب رتبه سوم در ارزشیابی سالانه مراکز تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بین 129 مرکز تحقیقات با سابقه کمتر از ده سال گردید. این مرکز با همت و تلاش اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی در سال 1391 تاسیس و در سال 1396 موفق به اخذ موافقت قطعی از وزارتخانه شد. مرکز تحقیقات علوم دارویی همواره از بدو تاسیس تا کنون در زمینه تحقیقات دارویی به عنوان موفقترین مرکز تحقیقات غرب کشور مشغول به فعالیت بوده و ارتقا سالیانه رتبه مرکز در ارزشیابی سالیانه وزارتی گواهی بر این مدعاست. شایان ذکر است این مرکز در سال 1398 حائز رتبه 17 و در سال 1399 حائز رتبه 8 در سطح مراکز تحقیقاتی کل کشور گردید و امسال با ارتقای جایگاه خود به عنوان یکی از سه مرکز تحقیقاتی برتر در سطح کشور شناخته شد. این موفقیت را به کلیه همکاران محترم مرکز تحقیقات علوم دارویی و دانشکده داروسازی تبریک عرض می کنیم.
تعداد بازدید : ۲۸۱