مرکز تحقیقات علوم دارویی: برترین مرکز بیومدیکال با سابقه کمتر از 10 سال دانشگاه

مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشکده داروسازی در آخرین ارزشیابی مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت که بر اساس عملکرد مراکز در سال 1401 صورت گرفت، برترین مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین مراکز بیومدیکال با سابقه کمتر از 10 سال معرفی شد.این مرکز علیرغم عدم برخورداری از ردیف بودجه مستقل به عنوان یکی از سه مرکز برتر تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه محسوب میگردد.

در همین ارزشیابی، مرکز تحقیقات علوم دارویی توانست در بین 113 مرکز تحقیقاتی بیومدیکال با سابقه کمتر از 10 سال سراسر کشور حائز رتبه چهارم کشوری شود. همچنین بر اساس نتایج منتشر شده سامانه ارزشیابی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشور، در رده بندی کلی انجام گرفته مابین کلیه مراکز بدون در نظر گرفتن سابقه و استقلال ردیف بودجه ، مرکز تحقیقات علوم دارویی موفق به کسب رتبه 20 در بین 832 مرکز فعال تحقیقات علوم پزشکی در سراسر کشور گردید.

کسب این موفقیت را به کلیه اعضای هیات علمی، پرسنل و پژوهشگران فعال در مرکز تحقیقات علوم دارویی تبریک عرض می نماییم.

تعداد بازدید : ۱۲۵